Scene de haos, filmate într-un spital din Madrid: Pacienţi bolnavi de Covid-19, întinşi pe jos

Unităţile de terapie intensivă au intrat în colaps în Spania, în special la Madrid, unde pacienţii sunt aşezaţi pe podea, pe coridoare, aşteaptând să găsească paturi disponibile.

7315 afișări
Imaginea articolului Scene de haos, filmate într-un spital din Madrid: Pacienţi bolnavi de Covid-19, întinşi pe jos

Scene de haos, filmate într-un spital din Madrid: Pacienţi bolnavi de Covid-19, întinşi pe jos

Perne improvizate, crize de tuse şi oameni întinşi pe jos, aşteptând după un pat, acestea sunt scenele filmate într-un spital din Madrid, relatează Corriere. Numărul de persoane infectate şi decedate în Spania este în continuă creştere.

Ministerul Sănătăţii de la Madrid a anunţat că 462 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, perioadă în care au fost confirmate şi 4.517 cazuri noi de boală.

Regiunea Madrid continuă să fie cea mai afectată, cu 10.575 de cazuri şi 1.263 de decese. În total, Spania are acum 2.182 de decese şi 33.089 de infecţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici