Scene de război în Venezuela: Momentul în care un vehicul blindat intră în protestari | VIDEO

Peste 70 de persoane au fost rănite, marţi, pe străzile din capitala Venezuelei în ciocnirile dintre forţele loiale şi protestatari ai regimului lui Nicolas Maduro.

2865 afișări
Imaginea articolului Scene de război în Venezuela: Momentul în care un vehicul blindat intră în protestari | VIDEO

Scene de război pe străzile din Venezuela: Momentul în care un vehicul blindat intră în protestari | VIDEO

Răniţii au fost duşi la Centrul Medical Salud Chacao din Caracas.

42 de persoane au fost rănite cu gloanţe de cauciuc şi două au fost tratate pentru răni cauzate de împuşcături.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat că protestele conduse de liderii opoziţiei Juan Guaido şi Leopoldo Lopez au echivalat cu o încercare de lovitură de stat, dar eforturile lor au fost înfrânte, transmite CNN.

Juan Guaido, care la începutul acestui an s-a autodeclarat preşedintele interimar al Venezuelei, a anunţat marţi că a început „faza finală a Operaţiunii Libertate", o escaladare a efortului său de a-l îndepărta pe Maduro, care a început în ianuarie. El a fost flancat de bărbaţi în haine militare şi vehicule blindate.

O filmare publicată de The Guardian surprinde momentul în care un vehicul blindat al Gărzii Naţionale intră în mulţimile de protestatari pe o şosea din apropierea bazei militare La Carlota din Caracas. Imagini cu puternic impact emoţional: 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici