Schimb de focuri de armă la graniţa dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud, la o zi după reapariţia lui Kim Jong-un

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică dimineaţă din Coreea de Nord către un post de gardă din Coreea de Sud, situat la graniţa dintre cele două state, au informat şefii de Stat Major General ai armatei sud-coreene într-un comunicat, relatează Reuters.

7933 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri de armă la graniţa dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud, la o zi după reapariţia lui Kim Jong-un

Sursa FOTO: Profimedia

Coreea de Sud a răspuns trăgând două focuri de armă către Coreea de Nord. Nu au fost anunţate victime.

După săptămâni de speculaţii intense cu privire la sănătatea şi locul unde se află liderul nord-coreean Kim Jong-un, presa oficială de stat a publicat sâmbătă mai multe fotografii şi un raport potrivit căruia Kim a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte, după 11 aprilie când apăruse pentru ultima oară în public. Cum a prezentat televiziunea de stat nord-coreeană reapariţia lui Kim Jong-un după ce s-a zvonit că a murit. Reacţia mulţimii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici