SCHIMB DE FOCURI la New Orleans: Şaisprezece persoane au fost rănite - VIDEO

Şaisprezece persoane au fost rănite la New Orleans, în statul Louisiana (sud), anunţă poliţia, relatează CNN.

4268 afișări
Imaginea articolului SCHIMB DE FOCURI la New Orleans: Şaisprezece persoane au fost rănite - VIDEO

SCHIMB DE FOCURI la New Orleans: Şaisprezece persoane au fost rănite

Câteva sute de persoane s-au adunat duminică seara la Bunny Friend Playground pentru a participa la o petrecere şi la filmarea unui clip, după care două grupuri au deschis focul unul împotriva celuilalt, a anunţat Departamentul de Poliţie din New Orleans într-un comunicat.

"Martori au declarat poliţiei că ambele grupuri au plecat pe jos, imediat după schimbul de focuri", a precizat poliţia. Ofiţeri de poliţie erau deja pe drum pentru a dispersa adunarea în momentul în care a izbucnit schimbul de focuri.

"Se aflau la aproximativ o stradă depărtare când au auzit împuşcături", au adăugat forţele de ordine.

Lucrători în domeniul medical au luat zece persoane la spital. Alte şase persoane au ajuns la spital singure.

Detectivi caută înregistrări ale unor camere de supraveghere video cu schimbul de focuri şi suspecţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici