Schimb de focuri la o adunare comemorativă în Chicago: o femeie a murit, alte 6 persoane rănite

O femeie a murit, iar alte şase persoane sunt rănite după ce o adunare memorială din Chicago s-a transformat peste noapte într-un schimb de focuri, potrivit poliţiei, citate de CNN.

485 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri la o adunare comemorativă în Chicago: o femeie a murit, alte 6 persoane rănite

Cele şapte persoane au fost împuşcate după ce un grup mare s-a adunat în blocul 4800 de pe W. Iowa Street la comemorarea unui bărbat mort într-un accident rutier în urmă cu patru ani, a declarat poliţia.

În jurul orei unu dimineaţa, a început o ceartă şi mai multe persoane au început să tragă cu arma, a declarat şeful adjunct al Departamentului de Poliţie din Chicago, Adnardo Gutierrez, într-o înregistrare video postată de WLS, afiliat CNN.

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la Centrul Medical Mt. Sinai, unde a murit în urma rănilor suferite, a precizat Gutierrez.

Cinci victime au fost transportate la Spitalul Stroger, iar o persoană a fost dusă la West Suburban Medical Center, a adăugat Gutierrez.

Nimeni nu a fost arestat în acest moment, iar detectivii de la Divizia 4 a Poliţiei din Chicago au declarat că investighează cazul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici