Schimb de prizonieri cu pro-ruşii din Doneţk. Ce pierderi are Rusia

Liderul Doneţkului pro-rus, Denis Puşilin, citat de Interfax, a anunţat că astăzi va avea loc un schimb de prizonieri cu Ucraina, de 50 de persoane de fiecare parte.

2839 afișări
Imaginea articolului Schimb de prizonieri cu pro-ruşii din Doneţk. Ce pierderi are Rusia

Nou schimb de prizonieri cu pro-ruşii din Doneţk: acord pentru 50 de persoane pe fiecare parte

„Astăzi va avea loc un alt schimb cu Kievul conform formulei 50 la 50”, a spus Puşilin. Schimbul anterior de prizonieri a avut loc pe 17 octombrie.

Forţele de la Kiev susţin că au ucis peste 70.000 de soldaţi ruşi de la începutul conflictului, inclusiv 550 ieri. Buletinul zilnic lansat de statul major ucrainean vorbeşte despre 70.250 de soldaţi ruşi ucişi.

În ceea ce priveşte totalul armelor distruse, sunt enumerate 2.659 tancuri (+19 ieri), 5.401 vehicule blindate (+23), 1.708 sisteme de artilerie (+9), 380 lansatoare de rachete multiple (+1), 195 sisteme de apărare aeriană (+3). ), 273 aeronave (+1), 252 elicoptere (+1), 1.406 drone (+5), 351 rachete de croazieră, 16 nave şi bărci de război, 4.107 (+19) vehicule şi cisterne combustibil, 152 unităţi de echipamente speciale (+1 ).

Printre pierderile ruse de ieri, a scris statul major ucrainean pe Facebook, sunt aproximativ 300 de militari care încercau să lanseze un asalt în apropiere de Maiorsk, în regiunea Doneţk.

Ministerul rus al Apărării susţine că Ucraina a folosit 9 UAV-uri şi 7 drone navale în atacul de astăzi. Dragatorul de mine Ivan Golubets din Flota Mării Negre a suferit pagube minore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici