Şcoala de arte din Mariupol, bombardată de ruşi. Sute de oameni ar putea fi în interior

O şcoală de arte din oraşul ucrainean Mariupol a fost bombardată de ruşi, iar sute de oameni ar putea fi în interior, anunţă Sky News.

604 afișări
Imaginea articolului Şcoala de arte din Mariupol, bombardată de ruşi. Sute de oameni ar putea fi în interior

Şcoala de arte din Mariupol, bombardată de ruşi. Sute de oameni ar putea fi în interior

Reprezentanţii consiliului local din Mariupol susţin că trupele ruseşti au bombardat o şcoală din oraşul asediat. În interior, ar putea fi 400 de persoane care se refugiau din cauza bombardamentelor.

Oficialii spun că imobilul a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică şi că oamenii sunt prinşi sub ruine. Se ştie că în interior se adăposteau femei, copii şi bătrâni.

Informaţii despre victime nu au fost încă furnizate.

Bombardarea şcolii urmează atacului asupra teatrului din Mariupol. Acesta a avut loc săptămâna trecută şi sute de persoane aflate într-un adăpost subteran au rămas sub dărâmături.

Mariupol s-a confruntat cu bombardamente masive din partea Rusiei, care au lăsat oraşul fără electricitate şi apă.

Se estimează că peste 2.400 de oameni au murit în interiorul oraşului, iar autorităţile au fost nevoite să sape gropi comune pentru a îngropa cadavrele.

Sâmbătă, în jur de 4.000 de oameni au putut ieşi din oraş. Ucrainenii susţin că mii de refugiaţi au fost duşi cu forţa în oraşe din Rusia, dar informaţia nu a putut fi verificată din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici