Şcolile din Hong Kong rămân închise. Când s-ar putea întoarce elevii la cursuri, în cel mai bun scenariu posibil

Şcolile din Hong Kong rămân închise până cel puţin pe 20 aprilie, din cauza coronavirusului.

529 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Hong Kong rămân închise. Când s-ar putea întoarce elevii la cursuri, în cel mai bun scenariu posibil

Sursa: Profimedia Images

Potrivit Al Arabiya, autorităţile din Hong Kong au prelungit perioada în care sunt închise şcolile până pe cel puţin 20 aprilie, în încercarea de a evita infecţiile cu coronavirus.

Secretarul de învăţământ al oraşului, Kevin Yeung, a anunţat că suspendarea lecţiilor va fi prelungită până după sărbătorile de Paşte, şcolile urmând să fie deschise după 20 aprilie, faţă de 16 martie, cum era programat anterior.

În Hong Kong, până acum au fost înregistrate două victime şi 81 de cazuri de coronavirus confirmate.

Luni, Hong Kong a anunţat că va bloca sosirea unor sud-coreeni nerezidenţi ca răspuns la răspândirea tot mai mare a virusului în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici