Şcolile primare din New York îşi redeschid porţile. În ce condiţii se întorc elevii la cursuri

  • Autorităţile din New York anunţă că elevii vor fi testaţi în fiecare săptămână
  • Bill de Blasio, primar: ”Vrem ca elevii noştri să meargă în clasele de predare cât mai mult posibil”
  • Bill de Blasio: Avem numeroase dovezi care ne arată că şcolile sunt sigure
183 afișări
Imaginea articolului Şcolile primare din New York îşi redeschid porţile. În ce condiţii se întorc elevii la cursuri

Şcolile primare din New York îşi redeschid porţile. În ce condiţii se întorc elevii la cursuri

New York City îşi va redeschide şcolile, dar primarul Bill de Blasio a anunţat că acest lucru se va face pe etape, începând cu 7 decembrie.

Anunţul vine la doar 10 zile după ce primarul New Yorkului, un democrat, a anunţat că şcolile se închid din cauza unui număr tot mai mare de cazuri COVID-19 în oraş.

De săptămâna viitoare se vor relua cursurile în unele şcoli elementare şi grădiniţe. Clasele mai mari vor avea, însă, de aşteptat mai mult pentru a se întoarce la şcoală.

Planul de redeschidere a şcolilor medii şi gimnaziale este încă în curs de dezvoltare, a spus de Blasio, iar aceşti elevi vor continua să studieze online.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici