Deschiderea monumentului care face parte din cele 7 minuni moderne, amânată din cauza COVID-19.

Taj Mahal, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, se redeschide luni, anunţă presa locală din India.

1022 afișări
Imaginea articolului Deschiderea monumentului care face parte din cele 7 minuni moderne, amânată din cauza COVID-19.

Se redeschide una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Monumentul vizitat de 70.000 de turişti în weekend-uri

Turiştii sunt obligaţi să poarte măşti şi să respecte distanţarea socială, fiind permis accesul a 5.000 de oameni pe zi, împărţiţi în două grupuri, anunţă ChannelNewsAsia.
 
Taj Mahal, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne şi principala atracţie turistică a Indiei, era închis de la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. 
 
Maosoleul era vizitat în medie,  de 10.000 şi 15.000 de persoane în fiecare zi. În weekend-uri cifrele ajungeau şi la 70.000 de vizitatori, înainte de pandemie. 
 

UPDATE 

Deschiderea Taj Mahal a fost amânată din cauza creşterii excesive a noilor cazuri cu noul coronavirus. Autorităţile locale au emis duminică târziu un nou aviz care a ordonat extinderea carantinei a monumentelor din Agra şi din jurul său, relatează Reuters. Ordinul guvernului nu a specificat durata închiderii pentru monumentele care sunt închise din martie.

„În interesul publicului, s-a decis că deschiderea monumentelor în Agra nu va fi recomandată de acum”, au spus autorităţile raionale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici