Secretarul general al Ligii Arabe: Criza din Siria riscă să fie "catastrofală" pentru Orientul Mijlociu

Criza din Siria ar putea avea consecinţe "catastrofale" nu doar pentru Siria, ci pentru întreaga regiune, avertizează secretarul general al Ligii Arabe, Nabil El-Arabi.

383 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al Ligii Arabe: Criza din Siria riscă să fie "catastrofală" pentru Orientul Mijlociu

Secretarul general al Ligii Arabe: Criza din Siria riscă să fie "catastrofală" pentru Orientul Mijlociu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Criza siriană reprezintă o provocare majoră pentru ţările arabe în acest moment. Efectele crizei ar putea fi catastrofale nu doar pentru Siria, ci şi pentru întreaga lume arabă", adaugă El-Arabi.

"Toate iniţiativele de pace nu au condus la niciun rezultat, nu s-a găsit nicio soluţie pentru deblocarea situaţiei din punct de vedere politic", a reamintit el.

"Trebuie să înceteze toate crimele comise de aparatul de stat sirian, dar şi violenţele opoziţiei", a reiterat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici