Secretarul general al ONU face apel pentru diminuarea conflictului din Siria

Secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, a făcut apel pentru diminuarea conflictului din Siria, afirmând că acest lucru este "absolut esenţial", relatează site-ul agenţiei Reuters.

249 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al ONU face apel pentru diminuarea conflictului din Siria

Secretarul general al ONU face apel la diminuarea conflictului în Siria

"Vreau să îmi exprim îngrijorarea privind escaladarea conflictului din estul Siriei. Diminuarea conflictului este absolut esenţială", a declarat Guterres pentru reporterii de la Copenhaga.

"Operaţiunile militare trebuie să respecte întotdeauna dreptul internaţional umanitar", a adăugat acesta.

Armata Turciei a lansat miercuri operaţiuni militare în nordul Siriei, de-a lungul frontierei comune, vizând grupuri insurgente kurde, după retragerea trupelor americane din această zonă.

Taguri:
onu,
siria,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici