Şefa de cabinet a Melaniei Trump a demisionat în urma protestelor violente de la Capitoliu

  • Stephanie Grisham, fostul director de comunicare de la Casa Albă şi actuala şefă de cabinet pentru prima doamnă, şi-a depus demisia miercuri
  • Melania Trump a acceptat demisia, care a intrat în vigoare imediat
  • Surse citate de presă spun că decizia lui Grisham a fost motivată de protestele violente de la Capitoliu
559 afișări
Imaginea articolului Şefa de cabinet a Melaniei Trump a demisionat în urma protestelor violente de la Capitoliu

Şefa de cabinet a Melaniei Trump a demisionat în urma protestelor violente de la Capitoliu

Stephanie Grisham, fostul director de comunicare de la Casa Albă şi secretar de presă şi actuala şefă de cabinet pentru prima doamnă Melania Trump, şi-a depus demisia miercuri după-amiază, a declarat pentru CNN un oficial de la Casa Albă.

Demisia lui Grisham intră în vigoare imediat şi a fost motivată, potrivit surselor citate, de protestele violente de astăzi desfăşurate de susţinătorii preşedintelui Trump.

Grisham a fost unul dintre cei mai longevivi oficiali ai administraţiei Trump, după ce şi-a început mandatul lucrând pentru Donald Trump încă din 2015, ca purtător de cuvânt în timpul campaniei electorale.

Stephanie Grisham a ajuns la Casa Albă mai întâi ca secretar de presă adjunct sub conducerea lui Sean Spicer, iar în martie 2017 s-a mutat în staff-ul Melaniei Trump.

Grisham a devenit rapid cea mai proeminentă persoană din echipa primei doamne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici