Şeful forţelor militare din Algeria a avertizat că armata "va face mai mult" pentru a asigura pacea

Şeful forţelor militare din Algeria a declarat marţi că armata va face mai mult pentru a asigura pacea pentru poporul algerian, a informat agenţia de presă APS, întrucât ţara din nordul Africii porneşte pe drumul unei perioade de tranziţie politică, relatează Reuters.

353 afișări
Imaginea articolului Şeful forţelor militare din Algeria a avertizat că armata "va face mai mult" pentru a asigura pacea

Şeful forţelor militare din Algeria a avertizat că armata "va face mai mult" pentru a asigura pacea

Parlamentul Algeriei l-a desemnat marţi pe liderul camerei superioare a Parlamentului Abdelkader Bensalah în funcţia de preşedinte interimar pentru următoarele 90 de zile, după demisia fostului preşedinte Abdelaziz Bouteflika.

Parlamentul l-a numit interimar pe Abdelkader Bensalah pe o perioadă de 90 de zile conform Constittuţiei, pânâ la organizarea unor noi alegeri. Acesta a fost un aliat cheie al fostului preşedinte.

Majoritatea membrilor opoziţiei s-au abţinut de la vot.

Studenţii au ieşit din nou pe străzile capitalei Alger pentru a protesta în urma acestei decizii. Un grup de protestatari au cerut înlăturarea întregii clase politice algeriene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici