Şeful serviciului de informaţii din Ucraina: Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat

Kyrylo Budanov, Şeful Serviciului de Informaţii pentru Apărare al Ucrainei, a informat că Putin a fost atacat în Caucaz într-o „tentativă nereuşită” de asasinare, ce a fost efectuată în urmă cu aproximativ două luni.

21355 afișări
Imaginea articolului Şeful serviciului de informaţii din Ucraina: Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat

Sursa Foto- Hepta

Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat în urmă cu două luni, informează  Kyrylo Budanov, Şeful Serviciului de Informaţii de Apărare al Ucrainei înr-un interviu pentru ziarul ucrainean Ukrayinska Pravda. 

"Tiranul a fost atacat într-o „tentativă nereuşită” la viaţa sa în urmă cu aproximativ două luni când invazia era în derulare", a afirmat oficialul ucrainean, citat de publicaţia Metro.

„A fost atacat în Caucaz nu cu mult timp în urmă.  Nu au fost primele tentative la viaţa despotului. A mai supravieţuit în trecut la tentativele a cinci presupuşi asasini", adaugă Budanov. 

„Aceasta este o informaţie nepublică. O tentativă absolut nereuşită, dar care a avut loc într-adevăr acum aproximativ 2 luni. Repet, nu a avut succes. Nu există mediatizare despre acest eveniment, dar a avut loc.”

Ukrayinska Pravda a informat că interviul complet cu domnul Budanov va fi difuzat mâine.

Într-un interviu din 2012 cu regizorul Oliver Stone, Putin a dezvăluit că a cineva a încercat să-l omoare de cinci ori, dar a supravieţuit urmând sfaturile dictatorului cubanez Fidel Castro, care la rându său a supravieţuit la 600 de încercări nereuşite de asasinare, multe dintre ele comandate chiar de CIA. 

În cazul asasinarii lui Putin, Mihail Mişustin, prim-ministrul Rusiei, ar urma să preia controlul asupra statului rus timp de 90 de zile sau până când vor avea loc alegeri prezidenţiale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici