Senator republican: Donald Trump riscă să implice Statele Unite în al III-lea Război Mondial

Preşedintele Donald Trump tratează funcţia ca pe o emisiune televizată, iar ameninţările sale împotriva altor ţări ar putea înscrie Statele Unite "pe drumul spre al III-lea Război Mondial", acuză senatorul republican Bob Corker, preşedintele Comisiei pentru Relaţii Externe a Senatului, citat de NYT.

12413 afișări
Imaginea articolului Senator republican: Donald Trump riscă să implice Statele Unite în al III-lea Război Mondial

Senator republican: Donald Trump riscă să implice Statele Unite în al III-lea Război Mondial -2-

"Sunt îngrijorat" de un preşedinte care acţionează "ca şi cum ar face emisiunea «Ucenicul» («The Apprentice») sau altceva de acest gen", a declarat Bob Corker într-un interviu acordat cotidianului The New York Times.

"Sunt îngrijorat" de Donald Trump. "Orice om căruia îi pasă de naţiunea noastră ar fi îngrijorat", a adăugat Bob Corker.

Ameninţările preşedintelui SUA la adresa altor ţări "riscă să aducă naţiunea pe drumul spre al III-lea Război Mondial", a atras atenţia preşedintele Comisiei pentru Relaţii Externe din Senatul american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici