Senatorul american John McCain diagnosticat cu cancer cerebral

Senatorul american republican, John McCain, candidat la preşedinţia partidului Republican în 2008, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer cerebral, potrivit BBC.

2527 afișări
Imaginea articolului Senatorul american John McCain diagnosticat cu cancer cerebral

Senatorul american John McCain diagnosticat cu cancer cerebral

Potrivit informaţiilor transmise miercuri de biroul său, McCain este în prezent în faza de refacere, după ce vineri a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea un cheag de sange aflat deasupra ochiului stang.

Doctorii senatorului McCain au declarat că acesta se recuperează din operaţie "uimitor de bine" şi că starea sănătăţii sale este excelentă. Potrivit biroului său, opţiunile de tratament includ o combinaţie de chimioterapie şi radiaţii.

Familia senatorului a fost şocată la auzul veştilor date de medici. Fiica acestuia, Meghan a scris într-o postare pe Twitter faptul că "vestea despre boala tatălui meu a afectat toţi membrii familiei".

Cunoscut pentru independenţa sa politică, McCain este unul dintre cei mai populari parlamentari americani printre colegii săi şi în mass-media de peste Ocean.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici