Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor

Premierii din Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor dintre Belgrad şi Priştina, cu ocazia întrevederii de la Bruxelles, afirmă surse europene citate de AFP. Informaţia a fost confirmată, pe Twitter, de ministrul kosovar de Externe.

456 afișări
Imaginea articolului Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor

Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Acest acord reprezintă o bază pentru normalizarea relaţiilor", a explicat Enver Hoxhaj, ministrul kosovar de Externe.

Premierul kosovar, Hashim Thaci, şi omologul său sârb, Iviţa Dacici, s-au întâlnit vineri, la Bruxelles, la insistenţele Uniunii Europene, după mai multe rude de negocieri soldate cu eşecuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici