Serghei Lavrov: Rusia consideră că o întâlnire Trump-Kim Jong Un ar fi un pas în direcţia cea bună

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat că Moscova speră că acordul privind o întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi liderul de la Phenian, Kim Jong Un, va fi pus în aplicare, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

483 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov: Rusia consideră că o întâlnire Trump-Kim Jong Un ar fi un pas în direcţia cea bună

Lavrov: Rusia consideră că o întâlnire Trump-Kim Jong Un ar fi un pas în direcţia cea bună

"Considerăm că este un pas în direcţia cea bună. Sperăm că acordul va fi pus în aplicare. Evident, este necesar pentru normalizarea situaţiei din Peninsula Coreea", a declarat oficialul rus, aflat într-o vizită în Etiopia.

"Nu ar trebui să fie doar o întâlnire, ar trebui să deschidă o cale de reluare a unui proces diplomatic complet pentru găsirea unei soluţii la problema nucleară nord-coreeană pe baza principiilor convenite în timpul discuţiilor sixpartite şi din Consiliul de Securitate al ONU", a mai adăugat Serghei Lavrov.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici