Serghei Lavrov s-a întâlnit cu liderul Hamas, Khaled Meshaal, în Qatar

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a întâlnit luni, în Qatar, cu liderul mişcării islamiste Hamas, Khaled Meshaal, pe care l-a invitat la Moscova, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Reuters.

195 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov s-a întâlnit cu liderul Hamas, Khaled Meshaal, în Qatar

Serghei Lavrov s-a întâlnit cu liderul Hamas, Khaled Meshaal, în Qatar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Khaled Meshaal, care locuieşte la Doha, s-a deplasat ultima dată în Rusia în anul 2010.

Potrivit unor surse Hamas, o delegaţie condusă de Khaled Meshaal i-a oferit lui Serghei Lavrov informaţii despre situaţia din teritoriul palestinian Fâşia Gaza.

"Domnul Meshaal a discutat cu Serghei Lavrov şi despre terorismul sionist din Cisiordania, precum şi despre atacurile care au vizat locaşuri musulmane şi creştine din Ierusalim", a declarat un oficial din cadrul mişcării Hamas.

"Ministrul rus de Externe a reiterat invitaţia adresată liderului Hamas de a vizita Moscova; invitaţia a fost acceptată, iar data va fi stabilită ulterior", a precizat oficialul Hamas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici