Silvio Berlusconi, fost premier italian, şochează printr-o declaraţie despre Emmanuel Macron: Este un băiat de treabă, cu o mamă care arată bine

Silvio Berlusconi l-a descris pe Macron ca pe un ”băiat frumos, cu o mamă care arată bine”, făcând probabil referire la diferenţa de vârstă dintre preşedintele francez şi soţia sa, Brigitte Trogneux, scrie The Telegraph.

5450 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, fost premier italian, şochează printr-o declaraţie despre Emmanuel Macron: Este un băiat de treabă, cu o mamă care arată bine

Silvio Berlusconi, fost premier italian, şochează printr-o declaraţie despre Emmanuel Macron: Este un băiat de treabă, cu o mamă care arată bine

Fostul premier italian, care şi-a dezvoltat o reputaţie în ceea ce priveşte gafele diplomatice, mai ales din perioada în care se afla la putere, a glumit luni că Macron este ”un băiat de 39 de ani, cu experienţă în domeniu şi mai ales cu o mamă care arată bine şi care l-a luat sub aripa ei încă de când era copil".

Cu toate acestea, Berlusconi nu a menţionat numele lui Brigitte Trogneux.

Emmanuel Macron, care la 39 de ani este cel mai tânăr preşedinte al Franţei, este căsătorit cu fosta profesoară de teatru, care este cu 24 de ani mai în vârstă.

Au fost făcute multe speculaţii şi ironii cu privire la relaţia lor, mai ales că Macron avea doar 17 ani când şi-a declarat intenţia de a se căsători cu Brigitte.

La rândul său, Berlusconi, în vârstă de 80 de ani, se află într-o relaţie cu Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai mică ca acesta.

Berlusconi, care vorbea în cadrul unui eveniment de la Monza în sprijinul candidatului pentru funcţia de primar al Forza Italia, a amintit de alegerile din Franţa, moment în care a vrut să facă o glumă.

Fostul premier italian este recunoscut pentru gafele sale, fiind acuzat de critici că nu are simţul umorului. Acesta a spus că miile de oameni care au rămas fără adăpost în urma cutremurului din 2009 ar trebui să se comporte ca şi cum ar fi în tabără cu cortul şi a recunoscut că în viziunea sa, preşedintele american Barack Obama este "frumos, tânăr şi, de asemenea, bronzat".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici