Silvio Berlusconi, testat pozitiv la coronavirus, a fost internat în spital

  • Fostul premier al Italiei se afla în izolare la reşedinţa de la Arcore, zona Milano.
  • Starea lui de sănătate s-a agravat şi vineri dimineaţa a fost internat pentru analize.
  • Actuala parteneră, Marta Fascina şi doi dintre copiii lui Berlusconi au fost testaţi pozitiv la coronavirus.
1003 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, testat pozitiv la coronavirus, a fost internat în spital

Silvio Berlusconi, testat pozitiv la coronavirus, a fost internat în spital

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani a fost internat vineri dimineaţa la prestigiosul spital universitar din Milano, San Raffaele, anunţă Rai News. Cu o zi înainte, politicianul a acordat un interviu cotidianului Corriere della Sera prin care mărturisea că nu avea simptome.

Berlusconi a descoperit că este pozitiv la coronavirus la întoarcerea din concediu de pe insula Sardinia. Acolo s-a întâlnit cu fostul şef de la Formula 1, Flavio Briatore, testat şi el pozitiv la coronavirus. Silvio Berlusconi a preferat să se izoleze la vila din localitatea Arcore împreună cu actuala parteneră Marta Fascina, testată şi ea pozitiv. La scurt timp şi doi dintre copiii lui, Barbara şi Luigi Berlusconi au descoperit că sunt infectaţi cu Covid 19. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici