Singurul portavion rusesc rămâne nefuncţional. Reparaţiile se vor finaliza în 2024

  • Singurul portavion din Rusia suferă o altă întârziere la reparaţii
  • Nava amiral Kuznetsov a fost lansată în 1985 la apă
  • Termenul de finalizare a fost amânat cu un an pentru că au fost descoperite probleme suplimentare la bordul vasului
4200 afișări
Imaginea articolului Singurul portavion rusesc rămâne nefuncţional. Reparaţiile se vor finaliza în 2024

Sursa foto: Profimedia

Singurul portavion al Rusiei, amiralul Kuznetsov, nu va reintra în serviciu mai devreme de 2024, după ce termenul de finalizare al reparaţiilor a fost amânat cu încă un an.

Inginerii care lucrează la proiect au descoperite mai multe defecte la bordul navei şi va rămâne în andocare mai mult decât era planificat iniţial, relatează Reuters.

Nava a fost lansată în 1985 şi a intrat recent într-un amplu proces de recondiţionare, care ar fi trebuit să o facă operaţională în 2022, dar în 2021 s-au descoperit alte nereguli şi termenul a fost mutat pentru 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici