Siria: 16 persoane, dintre care 8 copii, au murit în urma unui raid aerian

Şaisprezece persoane, dintre care opt copii, au fost ucise sâmbătă într-un raid al aviaţiei regimului în oraşul Manjib, din nordul Siriei, a declarat Observatorul sirian al Drepturilor Omului (OSDO).

280 afișări
Imaginea articolului Siria: 16 persoane, dintre care 8 copii, au murit în urma unui raid aerian

Siria: 16 persoane, dintre care 8 copii, au murit în urma unui raid aerian (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Tot în provincia Alep, raidurile aeriene au provocat alţi şapte morţi la Al-Bab şi Azaz, la şapte kilometri de frontiera turcă, conform ONG-ului.

Un video filmat de un militant şi difuzat pe YouTube - care însă nu a putut fi identificat - arată zeci de bărbaţi care aleargă spre clădiri de câteva etaje afectate de raidul aerian, pentru a încerca să găsească eventualii supravieţuitori printre dărâmături.

Un bărbat, a cărui haină era acoperită de praf, striga în timp ce purta în braţe un copil acoperit de sânge.

"Bashar este un câine!", striga un tânăr în faţa camerei.

Conform imaginilor, cartierul părea acoperit de moloz şi praf, în timp ce mai multe camioane este răsturnate. Tineri priveau panicaţi către apartamentele distruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici