Siria: cel puţin 29 de civili au fost ucişi în urma unor lovituri aeriene împotriva Stat Islamic

Loviturile aeriene ale coaliţiei conduse de Statele Unite împotriva organizaţiei teroriste Stat Islamic au ucis marţi, la Rakka în Siria, cel puţin 29 de civili, dintre care 14 copii, informează Al Jazeera.

664 afișări
Imaginea articolului Siria: cel puţin 29 de civili au fost ucişi în urma unor lovituri aeriene împotriva Stat Islamic

Siria: cel puţin 29 de civili au fost ucişi în urma unor lovituri aeriene împotriva Stat Islamic

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, cu sediul la Londra, 14 dintre victimele ucise marţi la Rakka făceau parte din aceeaşi familie, iar bilanţul morţilor ar putea să crească, deoarece mai mulţi răniţi sunt în stare gravă.

Alianţa miliţiilor kurde şi arabe susţinută de Washington îşi continuă ofensiva pentru eliberarea oraşului Rakka, din nordul Siriei, de sub ocupaţia grupării Stat Islamic. Până în prezent jihadiştii au pierdut deja aproape jumătate din cea mai importantă localitate siriană aflată încă sub controlul lor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici