Câinii lui Joe Biden au fost "daţi afară" de la Casa Albă, după ce Major ar fi atacat un membru al echipei de securitate

  • Cei doi câini ce aparţin preşedintelui SUA Joe Biden şi primei doamne Jill Biden au fost trimişi la casa familiei Biden din Delaware săptămâna trecută după ce au avut un comportament agresiv la Casa Albă.
  • Unul dintre câini a fost implicat într-un incident ce a fost descris pentru CNN de o sursă din Casa Albă ca fiind legat de "muşcare unei persoane".
3953 afișări
Imaginea articolului Câinii lui Joe Biden au fost "daţi afară" de la Casa Albă, după ce Major ar fi atacat un membru al echipei de securitate

Situaţie bizară: Câinii lui Joe Biden au fost daţi afară de la Casa Albă, după ce Major ar fi atacat un membru al echipei de securitate

Major care a fost adoptat de Biden în noiembrie 2018 dintr-un adăpost pentru animale din Delaware l-ar fi muşcat un membru al echipei de securitate de la Casa Albă, relatează CNN.

Starea exactă a victimei este necunoscută, cu toate acestea, incidentul a fost suficient de grav încât câinii au fost ulterior mutaţi la Wilmington, Delaware.

Major, care are 3 ani, este cel mai tânăr dintre cei doi câini. Champ, are aproximativ 13 ani. Champ şi Major s-au mutat la Casa Albă în ianuarie, la mai puţin de o săptămână după inaugurarea lui Biden.

„M-a obsedat acomodarea câinilor noştri pentru că avem un câine bătrân şi avem un câine foarte tânăr”, declara Jill Biden în timpul unei apariţii la „The Kelly Clarkson Show”.

"Trebuie să ia liftul, nu sunt obişnuiţi cu asta şi trebuie să iasă pe South Lawn, cu o mulţime de oameni care îi urmăresc", a adăugat Jill Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici