Situaţie dramatică în India. Mii de muncitori rămaşi fără joburi din cauza carantinei s-au revoltat în Mumbai şi s-au bătut cu poliţia

  • Mii de indieni care au rămas fără locuri de muncă au blocat o staţie de tren din Mumbai, pentru a protesta faţă de decizia guvernului de a prelungi restricţiile interne de circulaţie
  • Oamenii sunt supăraţi că nu se pot întoarce în oraşele unde locuiesc din cauza faptului că trenurile nu circulă.
  • Mai mulţi poliţişti cu bastoane au fost trimişi la faţa locului
1673 afișări
Imaginea articolului Situaţie dramatică în India. Mii de muncitori rămaşi fără joburi din cauza carantinei s-au revoltat în Mumbai şi s-au bătut cu poliţia

Situaţie dramatică în India. Sute de oameni disperaţi s-au înghesuit într-o staţie de tren din Mumbai pentru a protesta că nu se pot întoarce acasă

Migranţii s-au înghesuit într-o staţie de tren din Mumbai pentru a protesta decizia guvernului, aceea de a extinde cea mai mare izolare din lume, India având 1.3 miliarde de cetăţeni, până pe 3 mai, potrivit Associated Press.
 
Muncitorii sperau ca măsurile restrictive să fie uşurate pentru a le permite să se întoarcă acasă, mulţi dintre ei locuind la sute de kilometri depărtare faţă de locul unde munceau.
 
Ministrul indian al Turismului a sărit în apărarea acestora şi i-a cerut prim ministrului Narendra Modi să aranjeze astfel încât trenurile şi autobuzele să-i transfere pe muncitori acasă.
 
India se află sub stare naţională de izolare care ar fi urmat să se încheie pe 14 aprilie, însă aceasta a fost prelungită până pe 3 mai.
 
India are peste 11.000 de cazuri confirmate de coronavirus şi aproape 400 de persoane au decedat din cauza Covid-19 în această ţară.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici