Situaţie sub control în Moldova: autorităţile nu confirmă informaţia privind provocări în regiunea transnistreană

Autorităţile din Republica Moldova nu au confirmat informaţiile lansate de Ministerul rus al apărării legate de faptul că Ucraina prregăteşte o provocare în regiunea transnistreană.

374 afișări
Imaginea articolului Situaţie sub control în Moldova: autorităţile nu confirmă informaţia privind provocări în regiunea transnistreană

Situaţie sub control în Moldova: autorităţile nu confirmă informaţia privind provocări în regiunea transnistreană

„Autorităţile statutului nu confirmă informaţia difuzată în această dimineaţă de Ministerul rus al Apărării. Facem apel la calm şi invităm publicul să urmărească sursele oficiale şi credibile ale Republicii Moldova. Instituţiile noastre cooperează cu partenerii străini şi în cazul unor pericole la adresa ţării vor informa neîntârziat opinia publică”, au transmis oficialii modoveni pe Telegram.

Ministerul Apărării din Rusia a emis un comunicat în care anunţă că Ucraina pregătesc o provocare în regiunea transnistreană. ministerul susţine că ar fi planificată organizarea unei presupuse ofensive a trupelor ruse de pe teritoriul Transnistriei. Pentru a face acest lucru, ucrainenii care participă în acţiune vor fi îmbrăcaţi în uniforma armatei ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
moldova,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici