Smartphone-ul i-a salvat viaţa. Cum a scăpat o tânără din masacrul de la Las Vegas

O femeie a scăpat cu viaţă din atacul de la Las Vegas datorită smartphone-ului ei. Un glonţ a lovit iPhone-ul femeii şi apoi a ricoşat, scrie Go4it.ro.

893 afișări
Imaginea articolului Smartphone-ul i-a salvat viaţa. Cum a scăpat o tânără din masacrul de la Las Vegas

Smartphone-ul i-a salvat viaţa. Cum a scăpat o tânără din masacrul de la Las Vegas

Telefonul a fost fotografiat de către şoferul de taxi cu care femeia a plecat acasă, iar imaginea a ajuns pe internet. Identitatea acesteia nu este cunoscută. De asemenea, nu se ştie unde ţinea femeia telefonul atunci când a fost lovit de glonţ şi nici dacă glonţul l-a lovit direct sau după ce a ricoşat din altceva.

În urma atacului au murit 59 de persoane, iar alte 527 au fost rănite. Oamenii participau la un festival de muzică country.


Nu este prima dată când un smartphone opreşte un glonţ.

Citeşte continuarea pe Go4It

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici