Soarta lui Elon Musk, prezisă în 1952: Un inginer german a scris că Elon va fi „cuceritorul planetei Marte”

  • Wernher von Braun, inginer aerospaţial, a scris în 1952 romanul „Project Mars”, care îl avea ca personaj principal pe Elon.
  • Elon era liderul a zece bărbaţi care conduceau Guvernul planetei Marte.
  • „Project Mars” este un roman SF care are ca temă principală o misiune pe Marte şi colonizarea acesteia.
3673 afișări
Imaginea articolului Soarta lui Elon Musk, prezisă în 1952: Un inginer german a scris că Elon va fi „cuceritorul planetei Marte”

Inginerul aerospaţial german Wernher von Braun a prezis în romanul „Project Mars”, scris în 1952, că un bărbat pe nume Elon va coloniza planeta Marte, relatează New York Post.

Inginerul aerospaţial a dat naştere personajului „Elon” în urmă cu aproximativ 70 de ani, construind o poveste SF despre o misiune pe Marte.

Wernher von Braun este unul dintre cei mai importanţi oameni de ştiinţă în domeniul dezvoltării tehnologiei rachetelor, iar povestea lui dezvăluie un Guvern de pe planeta Marte, condus de zece bărbaţi care îl au drept lider pe „Elon”.

Sâmbătă, 8 mai, Elon Musk a recunoscut în emisiunea „Saturday Night Live” că suferă de sindromul Asperger, o afecţiune psihică din spectrul autist. CEO-ul SpaceX a declarat în emisiune că nu ar fi reuşit să facă atâtea lucruri măreţe până acum dacă era doar un tip obişnuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici