ŞOCANT: Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat. Pacientul a consumat "alimentul" timp de nouă luni

Un bărbat a ajuns la spital acuzând dureri abdominale insuportabile, iar medicii au fost şocaţi de ceea ce au găsit în stomacul acestuia.

48881 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT: Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat. Pacientul a consumat "alimentul" timp de nouă luni

ŞOCANT: Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat (Imagine: Shutterstock)

Kamleshwar Singh a ajuns la un spital din India cu dureri insuportabile, iar medicii au fost şocaţi să descopere în stomacul acestuia aproape 6 kilograme de metal, scrie dailymail.co.uk.

La radiografie, medicii au văzut în stomacul bărbatului trei chei, 431 de monede, 196 de gloanţe şi 17 zăvoare mici. Deşi toate obiectele metalice au fost îndepărtate chirurgical de către medici, bărbatul a murit.

"Pacientul a consumat obiecte mici de fier în ultimele nouă luni", a declarat Bhojram Dewangan, directorul centrului unde a fost tratat bărbatul.

Toate obiectele de fier se aflau la baza stomacului pacientului, care era suspectat de schizofrenie.

Prietenii şi familia bărbatului nu păreau să cunoască obiceiurile acestuia de a înghiţi obiecte de fier.

"Soţul meu se plângea de dureri frecvente de stomac şi nu a dormit în ultimele patru săptămâni", a declarat soţia bărbatului decedat.

Medicii sunt de părere că, în afară de schizofrenie, bărbatul avea alte probleme psihiatrice care îi creau un apetit pentru obiecte străine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici