Soldaţii ruşi par să nu aibă o infrastructură suficientă pentru a-şi susţine trupele din Crimeea - Institutul pentru studiul războiului

Soldaţii ruşi par să nu aibă o infrastructură suficientă pentru a-şi susţine trupele din Crimeea, anunţă Institutul pentru studiul războiului, marţi.

2142 afișări
Imaginea articolului Soldaţii ruşi par să nu aibă o infrastructură suficientă pentru a-şi susţine trupele din Crimeea - Institutul pentru studiul războiului

Soldaţii ruşi par să nu aibă o infrastructură suficientă pentru a-şi susţine trupele din Crimeea - Institutul pentru studiul războiului

Bloggerii militari ruşi au afirmat că Spitalul Clinic Naval 1472 din Sevastopol se confruntă cu o lipsă de aprovizionare în ceea ce priveşte donatorii de sânge pentru personalul rus rănit, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului (ISR) în ultima sa actualizare.
 
În plus, bloggerii au afirmat că personalul spitalului a notificat comandamentul militar rusesc despre lipsa de provizii furnizate comercial pentru colectarea de sânge, dar nu a primit niciun sprijin pentru remedierea problemei. Asta din cauza lipsei de prevederi bugetare pentru materialele legate de transfuzii de sânge.
 
Totodată, bloggerii militari au lăsat să se înţeleagă că la mijloc ar fi vorba de corupţie. ISR sugerează, de asemenea, că soldaţii ruşi se confruntă, de asemenea, probabil, cu o penurie de aprovizionare ca urmare a deteriorării podului din strâmtoarea Kerch. 
 
Vladimir Putin a menţionat pe 9 decembrie că se aşteaptă ca Rusia să repare podul rutier în martie şi liniile de cale ferată la mijlocul verii, ceea ce probabil va continua să pună la încercare capacitatea Rusiei de a aproviziona soldaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici