Soldatul-fotograf de la Azovstal a fost capturat de ruşi. Gestul făcut înainte să cadă în mâinile inamicului

Înainte să se predea, Dmitro Kozaţki şi-a pus toate fotografiile pe net.

26888 afișări
Imaginea articolului Soldatul-fotograf de la Azovstal a fost capturat de ruşi. Gestul făcut înainte să cadă în mâinile inamicului

Soldatul-fotograf de la Azovstal a fost capturat de ruşi. Gestul făcut înainte să cadă în mâinile inamicului

Dmitro Kozaţki, cunoscut sub numele de Orest, îşi ia rămas bun de la oţelăria din Mariupol cu două tweet-uri, după aproape 3 luni de rezistenţă: „Azovstal este locul morţii şi al vieţii mele”, scrie el.

Dmitro a executat ordinul venit de la Zelenski, acela să depună armele şi să pună capăt rezistenţei lui Mariupol. Soldatul-fotograf este deja supranumit „ochii lui Azovstal”.

În trecut, fotograful a postat imagini care mărturisesc apropierea sa de cercurile de extremă dreaptă, dintre care unul este cel al unei pizza cu zvastica.

În ultimele 3 luni, a documentat rezistenţa regimentului Azov în cele mai bombardate tuneluri din Ucraina.

Şi a cerut public: „Trimite la toate premiile jurnalistice şi concursurile foto. Va fi foarte frumos dacă voi câştiga ceva, după ieşire. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul dumneavoastră. Ne vedem".

La Azovstal rămâne un misterul conexiunea la internet atât de puternică. Şi încă nu există informaţii precise cu privire la câţi soldaţi au rămas sub tunelurile oţelăriilor.

Pe 15 mai, Orest a postat un videoclip în care a cântat melodia Orchestrei Kalush, câştigătoare a Eurovisionului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici