Solidaritate în bikini. Imaginea asistentei în costum transparent a stârnit o nouă modă în Rusia: FOTO

  • Nadezhda Zhukova este numele asistentei care a stârnit o mulţime de discuţii pe internet
  • Ea s-a echipat la spital într-un costum de protecţie transparent, prin care i se vedeau bikinii şi sutienul
  • Mai multe rusoaice şi-au manifestat solidaritatea cu Zhukova şi şi-au confecţionat costume similare
12499 afișări
Imaginea articolului Solidaritate în bikini. Imaginea asistentei în costum transparent a stârnit o nouă modă în Rusia: FOTO

Solidaritate în bikini. Imaginea asistentei în costum transparent a stârnit o nouă modă în Rusia: FOTO

O asistentă medicală din oraşul rus Tula, Nadezhda Zhukova, a făcut înconjurul internetului după ce a mers la spital într-un costum de protecţie transparent. Fotografia ei s-a viralizat rapid, iar presa rusă a notat că şefii săi au decis să o sancţioneze cu un avertisment verbal.
 
Chiar dacă şefii au decis să o avertizeze, oamenii au fost de partea asistentei. Ba chiar mai mult, în Rusia a apărut un nou trend: cel al costumelor de protecţie transparente.
 
În oraşul Samara, mai multe rusoaice şi-au confecţionat costume de protecţie transparente şi au pozat la plajă.
 
"Jur că în doar două minute eram transpirata leoarcă, exact ca în saună. E imposibil să respiri, nu ştiu cum rezistă doctorii atâtea ore", a spus una dintre femei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici