SONDAJ: Francois Hollande ar câştiga alegerile prezidenţiale din Franţa. Câte voturi ar obţine în plus faţă de Sarkozy

Socialistul Francois Hollande ar câştiga scrutinul legislativ din Franţa cu 54 la sută în turul doi, în timp ce Nicolas Sarkozy ar obţine 46 la sută, conform unui sondaj de opinie efectuat de Institutul OpinionWay.

759 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: Francois Hollande ar câştiga alegerile prezidenţiale din Franţa. Câte voturi ar obţine în plus faţă de Sarkozy

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sondajului, efectuat luni şi marţi, 15 la sută dintre francezi nu sunt hotărâţi cu cine să voteze în turul doi al scrutinului prezidenţial.

Hollande ar beneficia în turul doi de 91% din voturile lui Jean-Luc Mélenchon (stânga radicală), de 36% din cele ale lui François Bayrou şi de 27% din voturile acordate în primul tur lui Marine Le Pen.

La rândul său, Nicolas Sarkozy ar urma să primească 2% din voturile alegătorilor lui Jean-Luc Mélenchon, de 41% din cele ale lui François Bayrou şi de 47% din cele ale lui Marine Le Pen.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici