SONDAJ: Partidul Fidesz este creditat cu 47% din intenţiile de vot înaintea alegerilor din Ungaria

Partidul de guvernământ din Ungaria, Fidesz, se clasează pe primul loc în intenţiile de vot, cu 47 la sută, înaintea scrutinului legislativ de duminică, în timp ce Alianţa pentru Schimbare, dominată de socialiştii (MSZP), este creditată cu 28 la sută, conform unui sondaj al Institutului Nezopont.

131 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: Partidul Fidesz este creditat cu 47% din intenţiile de vot înaintea alegerilor din Ungaria

SONDAJ: Partidul Fidesz este creditat cu 47% din intenţiile de vot înaintea alegerilor din Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mişcarea radicală Jobbik are o cotă de 19 la sută, iar formaţiunea liberală Politica Poate Fi Diferită (LMP) va fi votată de 5 la sută dintre alegători, potrivit rezultatelor sondajului, prezentate de MTI.

Conform Institutului Nezopont, peste 60 la sută dintre alegători vor merge la urne în scrutinul legislativ.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici