Spania va oferi cazare de urgenţă pentru 7.000 de migranţi în Canare

  • Spania urmează să înfiinţeze tabere de urgenţă pe Insulele Canare pentru a oferi adăpost unor mii de migranţi recent sosiţi.
  • Ministrul migraţiei, Jose Luis Escriva, a declarat că va caza temporar 7.000 de migranţi iar cazarea va fi gata în câteva săptămâni.
  • Aproximativ 2.000 au dormit în ceea ce oficialii au numit „condiţii subumane” în portul Arguineguin din Gran Canaria.
916 afișări
Imaginea articolului Spania va oferi cazare de urgenţă pentru 7.000 de migranţi în Canare

Spania urmează să înfiinţeze tabere de urgenţă pe Insulele Canare pentru a oferi adăpost unor mii de migranţi recent sosiţi.

Ministrul migraţiei, Jose Luis Escriva, a declarat că va caza temporar  7.000 de migranţi iar cazarea va fi gata în câteva săptămâni.

Peste 18.000 de oameni au ajuns pe insule în acest an, de peste 10 ori numărul observat în 2019,

Aproximativ 2.000 au dormit în ceea ce oficialii au numit „condiţii subumane” în portul Arguineguin din Gran Canaria.

Portul a fost înfiinţat pentru a procesa sosirile şi a efectua teste antivirus, dar a fost copleşit de noii sosiţi, chiar dacă sute au fost mutate într-un lagăr temporar mai aproape de capitala Las Palmas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici