Spaţiul aerian britanic, închis din cauza erupţiei vulcanice din Islanda - VIDEO

Spaţiul aerian britanic va fi închis total, joi, începând cu ora 11.00 GMT (14.00 ora României) şi până la 17.00 GMT (20.00 ora României) "cel puţin", din cauza unui nor de cenuşă generat de erupţia vulcanică din Islanda, au anunţat serviciile britanice de control aerian.

38 afișări
Imaginea articolului Spaţiul aerian britanic, închis din cauza erupţiei vulcanice din Islanda - VIDEO

Spaţiul aerian britanic, închis din cauza erupţiei vulcanice din Islanda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând de la prânz (14.00 ora României) şi până la ora 18.00 (20.00 ora României) cel puţin, niciun zbor nu va fi permis în spaţiul aerian britanic, cu excepţia situaţiilor de urgenţă", a anunţat National air traffic service (NATS).

Această decizia a fost luată "în conformitate cu politica aviaţiei civile internaţionale", a precizat NATS.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici