Stare de incident major în Manchester pentru a combate răspândirea rapidă a coronavirusului

  • În Manchester s-a declarat „stare de incident major”
  • S-a creat un comandament central care permite mobilizarea eficientă şi asigurarea resurselor
  • Autorităţile spun că în acest fel pot intensifica eforturile de a combate pandemia
745 afișări
Imaginea articolului Stare de incident major în Manchester pentru a combate răspândirea rapidă a coronavirusului

Stare de incident major în Manchester pentru a combate răspândirea rapidă a coronavirusului

În Manchester, Marea Britanie, autorităţile au declarat „stare de incident major” din cauza răspândirii rapide a coronavirusului, relatează Reuters. 
 
Britanicii fac eforturi pentru a rămâne pe linia de mijloc în ceea ce priveşte răspândirea virusului. În acest scop, autorităţile vor crea un comandament central prin care să permită mobilizarea eficientă, dar şi suplimentarea de resurse.
 
Manchester, vestul Yorkshire-ului şi zona de est din Lancashire vor fi plasate în carantină, conform ministrului Sănătăţii. 
 
„Chiar dacă consiliul şi organizaţiile au lucrat împreună pentru a combate pandemia, încă de la începutul anului 2020, să declarăm stare de incident major ne-ar ajuta să intensificăm eforturile”, a declarat Richard Leese, liderul Consiliului Municipal Manchester.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici