Stat Islamic revendică atacul comis în provincia Nangarhar din estul Afganistanului

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul comis marţi în timpul unui miting electoral în provincia Nangarhar din estul Afganistanului, în urma căruia cel puţin 13 persoane au murit, se arată într-un comunicat emis de agenţia de ştiri a organizaţiei teroriste, Amaq, relatează Reuters.

194 afișări
Imaginea articolului Stat Islamic revendică atacul comis în provincia Nangarhar din estul Afganistanului

Stat Islamic revendică atacul comis în provincia Nangarhar din estul Afganistanului

Gruparea teroristă susţine că cel puţin 35 de persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite într-un atac sinucigaş comis de un militant Stat Islamic. Oficialii afgani au anunţat mai devreme că cel puţin 13 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite, însă au avertizat că bilanţul victimelor ar putea creşte.

Stat Islamic a revendicat mai multe atacuri anul acesta în provincia Nangarhar, care se află la graniţa cu Pakistanul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici