Statele Unite ale Americii şi Australia au semnat un parteneriat împotriva atacurilor cibernetice

  • Pentru prima dată, Statele Unite a semnat un parteneriat cu un aliat pentru cybersecurity
  • Statele Unite şi Australia vor lucra împreună la dezvoltarea de strategii
  • "Armata noastră şi-a recalibrat gândirea strategică", spun americanii
253 afișări
Imaginea articolului Statele Unite ale Americii şi Australia au semnat un parteneriat împotriva atacurilor cibernetice

Sursă foto: armyrecognition.com

Securitatea cibernetică este din ce în ce mai importantă, iar două dintre forţele lumii s-au aliat în acest scop.

Statele Unite a pornit primul parteneriat din istoria sa legat doar de securitatea cibernetică. Armata americană va lucra alături de cea australiană. Programul de colaborare va ajuta la antrenarea oamenilor şi pregătirea procedurilor şi tehnicilor din ambele ţări.

Dacă te întrebi cât de importantă este ameninţarea atacurilor cibernetice, îţi spune comandantul din marina americană, John Watkins.

John Watkins, comandant US Navy: Pe reţelele noastre plutitoare sau de pe uscat sunt anumite lucruri pe care nu le conectăm la reţea. De exemplu, nu conectăm stick-uri USB. Nu ne conectăm telefoanele mobile. În multe cazuri nici nu le aducem în zona de comandă sau în anumite zone de pe navă. Este foarte important. De ce? Acestea sunt puncte de acces pentru activitate cibernetică dăunătoare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici