Statele Unite salută progresul făcut în sensul denuclearizării, dar nu va renunţa încă la sancţiuni

Statele Unite salută progresul făcut în sensul denuclearizării Peninsulei Coreea, însă este prea devreme pentru a renunţa la sancţiunile impuse Phenianului, a declarat duminică secretarul de Stat SUA, Mike Pompeo, relatează site-ul ageniei Tass.

227 afișări
Imaginea articolului Statele Unite salută progresul făcut în sensul denuclearizării, dar nu va renunţa încă la sancţiuni

Statele Unite salută progresul făcut în sensul denuclearizării, dar nu va renunţa încă la sancţiuni

"Deşi suntem încurajaţi de progresul acestor discuţii, acesta nu justifică ridicarea sancţiunilor împotriva regimului nord-coreean", a declarat acesta.

Potrivit diplomatului SUA, cele două părţi au purtat negocieri productive, care vor continua în următoarele săptămâni.

Pompeo a informat că Phenianul şi-a reiterat angajamentul luat în privinţa denuclearizării complete.

Acesta a anunţat că, în cadrul vizitei, SUA şi Coreea de Nord au convenit să creeze grupuri prin care să implementeze declaraţiile comune ale celor două părţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici