Statele Unite trimit 26 de tone de ajutoare în Serbia şi Bosnia-Herţegovina

Statele Unite vor trimite 26 de tone de ajutoare, inclusiv saci de nisip şi generatoare de electricitate, pentru susţinerea victimelor inundaţiilor istorice care afectează Bosnia-Herţegovina şi Serbia, anunţă Departamentul american al Apărării, citat de AFP.

188 afișări
Imaginea articolului Statele Unite trimit 26 de tone de ajutoare în Serbia şi Bosnia-Herţegovina

Statele Unite trimit 26 de tone de ajutoare în Serbia şi Bosnia-Herţegovina (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ajutorul implică unităţi de purificare a apei, saci de nisip, pături, saci de dormit, saltele, haine şi carburant, precizează Pentagonul.

Cele 26 de tone de ajutoare umanitare vor fi transportate marţi din Baza americană Darby, situată în nordul Italiei.

Un sfert din populaţia Bosniei-Herţegovina şi 10% din cea a Serbiei sunt afectate de inundaţiile care au provocat moartea a cel puţin 47 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici