Statul Major General, noi date despre numărul soldaţilor trimişi la moarte de către Rusia

  • Noi pierderi majore pentru Rusia în ceea ce priveşte capabilităţile militare, umane şi de atac.
  • Cifrele cresc de la zi la zi: 2.510 soldaţi ruşi au murit doar în ultimele patru zile.
1377 afișări
Imaginea articolului Statul Major General, noi date despre numărul soldaţilor trimişi la moarte de către Rusia

Statul Major General, noi date despre numărul soldaţilor trimişi la moarte de către Rusia

Autorităţile ucrainene anunţă că Moscova a pierdut 97.270 de soldaţi în Ucraina de la începutul invaziei, de pe 24 februarie. 
 
Statul Major General al Ucrainei a raportat vineri că Rusia a pierdut, de asemenea, 2.980 de tancuri, 5.952 de vehicule blindate de luptă, 4.563 de vehicule şi rezervoare de combustibil,1.946 de sisteme de artilerie, 410 sisteme de rachete cu lansatoare multiple, 211 sisteme de apărare aeriană, 281 de avioane, 264 de elicoptere, 1.648 de drone şi 16 ambarcaţiuni.
 
Acum patru zile, Statul Major General anunţa că Rusia pierduse 94.760 de soldaţi în Ucraina de la începutul invaziei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici