Steve Scalise va candida pentru postul de lider al majorităţii Camerei Reprezentanţilor

Steve Scalise, lider al grupului Partidului Republican, a anunţat miercuri intenţia de a candida pentru postul de lider al grupului majoritar din Camera Reprezentanţilor, în contextul în care formaţiunea din care face parte probabil va obţine majoritatea în această cameră a Congresului SUA.

420 afișări
Imaginea articolului Steve Scalise va candida pentru postul de lider al majorităţii Camerei Reprezentanţilor

Steve Scalise va candida pentru postul de lider al majorităţii Camerei Reprezentanţilor

"Cetăţenii americani merită o Cameră a Reprezentanţilor care să aplice agenda politică promisă în campania electorală", a declarat Steve Scalise, citat de publicaţia The Hill.

"În calitatea de lider al grupului majoritar, voi lucra permanent pentru a prezenta viziunea noastră în Camera Reprezentanţilor şi pentru a arăta ţării că ideile conservatoare pot rezolva problemele cu care se confruntă familiile", a subliniat Steve Scalise.

Partidul Republican este favorit pentru a obţine majoritatea în Camera Reprezentanţilor. În prezent, Steve Scalise este liderul grupului minoritar republican din Camera Reprezentanţilor. Dacă Partidul Republican va obţine majoritatea, Scalise va fi, în calitatea de lider al grupului majoritar, al doilea în ierarhia Camerei Reprezentanţilor, după preşedintele Camerei, care va fi tot republican. Kevin McCarthy, unul dintre liderii Partidului Republican, este favorit pentru a deveni preşedinte al Camerei Reprezentanţilor în cazul obţinerii majorităţii, urmând să o înlocuiască pe Nancy Pelosi, membră a Partidului Democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici