STUDIU: 80% dintre persoanele testate pozitiv sunt asimptomatice

  • Un studiu din Marea Britanie arată că 80% dintre persoanele testate pozitiv sunt asimptomatice
  • Din cele 115 persoane testate pozitiv, doar 16 au raportat principalele simptome
  • Studiul rezultă că este nevoie de un program de testare răspândit pentru asimtomatici
1710 afișări
Imaginea articolului STUDIU: 80% dintre persoanele testate pozitiv sunt asimptomatice

STUDIU: 80% dintre persoanele testate pozitiv sunt asimptomatice

Nu te testezi pentru că nu ai simptome? Asta nu înseamnă că nu ai COVID. „Împrăştierea silenţioasă” a coronavirusului este mai răspândită decât crezi.

Un studiu din Marea Britanie a constatat că peste 80% dintre persoanele cu COVID nu au simptome.

Din cele 115 persoane care au primit un rezultat pozitiv la test, doar 16 au raportat principalele simptome pe care le asociem cu virusul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici