SUA a expulzat doi diplomaţi cubanezi, în urma unor incidente ”inexplicabile”

Departamentul american de Stat a expulzat doi diplomaţi ai Ambasadei cubaneze în Washington, în urma unor serii de incidente ”inexplicabile” ce au avut loc în Cuba şi au provocat unor oficiali americani ”tulburări fizice”, conform unor oficiali americani, citaţi de The Independent.

186 afișări
Imaginea articolului SUA a expulzat doi diplomaţi cubanezi, în urma unor incidente ”inexplicabile”

SUA a expulzat doi diplomaţi cubanezi, în urma unor incidente ”inexplicabile”

Doi oficiali ai Departamentului de Stat au transmis că celor doi diplomaţi cubanezi le-a fost solicitată plecarea din SUA la 23 mai, după ce mai mulţi americani din Cuba ”au raportat incidente ce au provocat o serie de simptome fizice” ce au dus la părăsirea insulei de către aceştia. Oficialii nu au făcut publice simptomele şi nici n-au oferit detalii în privinţa incidentelor.

Unul dintre oficiali a anunţat că primul incident a avut loc în 2016, ducând la părăsirea Cubei de către americani şi la acţiunea SUA împotriva celor doi diplomaţi cubanezi din SUA.

Oficialii au transmis că cei doi diplomaţi cubanezi au părăsit SUA.

Niciunul dintre oficialii americani nu erau autorizaţi să facă publice aceste chestiuni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici