SUA ar putea intra din nou în lockdown: „Urmează să intrăm în iadul COVID”

  • Michael Osterholm s-a alăturat echipei lui Joe Biden luni
  • Osterholm anunţă că un nou lockdown naţional ar pute fi impus în SUA curând
  • Noul lockdown ar dura între 4 şi 6 săptămâni
1464 afișări
Imaginea articolului SUA ar putea intra din nou în lockdown: „Urmează să intrăm în iadul COVID”

SUA ar putea intra din nou în lockdown: „Urmează să intrăm în iadul COVID”

America se poate întoarce în lockdown. Consilierul lui Biden din echipa COVID, Michael Osterholm, spune ca ar putea baga SUA timp de 4-6 săptămâni în lockdown naţional ca să ţină sub control pandemia la fel cum s-a întâmplat în Noua Zeelandă şi Australia.

Osterholm, doctor la Universitatea din Minnesota a mai explicat şi că vine cea mai neagră perioadă a pandemiei pentru Statele Unite, iar spitalele din oraşe ca El Paso deja nu mai fac faţă numărului de infectări.

„Ceea ce trebuie să înţeleagă americanii e că urmează să intrăm în iadul COVID. Chiar se întâmplă. Acum 10 săptămâni am prezis că de Ziua Muncii vom vedea o creştere astronomică a numărului de cazuri. După cum ştiţi, acum vorbim exact de acest fel de problemă: 120-130 de mii de cazuri noi pe zi, când acum câteva săptămâni vorbeam doar de 23-25 de mii de cazuri. Acest număr va continua să crească substanţial, nici măcar nu ne-am apropiat de vârf”, a explicat Osterholm.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici