Suedia: O femeie în vârstă de 70 de ani, acuzată că şi-a ţinut fiul captiv zeci de ani

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost arestată în capitala Suediei sub suspiciunea că şi-ar fi ţinut fiul captiv în casă timp de decenii, au anunţat marţi poliţia şi un procuror, citaţi de Reuters.

5690 afișări
Imaginea articolului Suedia: O femeie în vârstă de 70 de ani, acuzată că şi-a ţinut fiul captiv zeci de ani

Suedia: O femeie în vârstă de 70 de ani, acuzată că şi-a ţinut fiul captiv zeci de ani

Bărbatul a fost găsit duminică, rănit, în apartament de către o rudă, a declarat procurorul Emma Olsson pentru Reuters, spunând că acesta ar fi putut fi reţinut timp de aproape 30 de ani.

Diverse mass-media suedeze, care citează o rudă care l-a găsit, au declarat că bărbatul a fost descoperit întins pe o pătură pe jos, fără dinţi, incapabil să vorbească şi acoperit de răni.

„Acum este în spital ... Ştiu că avea nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a spus Olsson, care nu a oferit mai multe detalii.

Ziarul Expressen şi alte publicaţii au spus că fiul a fost retras de la şcoală la aproximativ 12 ani.

Mama neagă acuzaţiile de reţinere şi vătămare corporală gravă, a declarat Olsson într-un comunicat.

Niciunul dintre ei nu a fost numit.

Nu a existat nicio explicaţie imediată a motivului pentru care fiul a fost ţinut captiv. Reuters nu a putut contacta membrii familiei pentru comentarii.

Alertată asupra cazului de către personalul spitalului care l-a tratat pe bărbat, poliţia a înconjurat apartamentul din districtul Haninge din sudul Stockholmului pentru investigaţii.

"Încercăm să aflăm cât timp a fost închis fiul, presupunem că a fost o perioadă lungă de timp", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru Reuters.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
suedia,
familie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici