Suma pentru care a fost vândută fosta casă din Washington DC a preşedintelui american John F. Kennedy

  • O casă din Washington DC, unde preşedintele John F. Kennedy a trăit, a fost vândută unui cumpărător necunoscut pentru 4,2 milioane de dolari, a declarat Lyllah Ledesma pentru Mansion Global.
  • Casa din cărămidă cu trei dormitoare în stil federal din cartierul istoric Georgetown a intrat pe piaţă în februarie cu un preţ cerut de 4,65 milioane dolari.
  • Înainte de a fi preşedinte, Kennedy a locuit în casă timp de trei ani cu sora lui în timp ce servea în Camera Reprezentanţilor.
  • Are o suprafaţă de aproape 436 de metri pătraţi şi include un garaj ataşat şi o terasă privată pe acoperiş, cu vedere la Monumentul Washington, relatează Business Insider.
1145 afișări
Imaginea articolului Suma pentru care a fost vândută fosta casă din Washington DC a preşedintelui american John F. Kennedy

Suma cu care a fost vândută fosta casă din Washington DC a preşedintelui american John F. Kennedy

Înainte de a fi preşedinte, Kennedy a locuit în casă din 1949 până în 1951 în timp ce servea în Camera Reprezentanţilor pentru al 11-lea district al Congresului din Massachusetts. Potrivit The Washingtonian, el a împărţit casa cu sora sa, Eunice.

Casa din cărămidă în stil federal a fost construită în jurul anului 1800 şi a fost recent renovată de arhitectul Richard Foster şi de constructorul Tom Glass, conform listării, citată de Business Insider. Are un garaj ataşat şi o terasă privată pe acoperiş, cu vedere la Monumentul Washington. Se află în cartierul istoric din Georgetown, unde preţul mediu de listare astăzi este de aproape 1,4 milioane de dolari.

Impozitele pe proprietate ar fi de aproximativ 3.325 dolari pe lună, conform unei estimări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici